Nedeljko Žugić, 2

PRAZNIM RIJEČIMA PUSTOŠI SE DUŠA!

PALE : POSJETA NAJAKCIONIJIEG EKOLOGA NA SVIJETU (NIKOLA ALEKSIĆ)

nedeljkozugic73 | 07 Jul, 2017 07:05


 
 
 
Прије него што вам представимо нашег саговорника, који без говора на језику говори, као да слуша само узбуну природе у његовим ријечима и гласу, да преставимо покрет на чијем челу.
Еколошки покрет Новог Сада је формиран 21. априла 1990. године као удружење грађана са програмом заштите и унапређења животне средине и заштите и афирмације духовног насљеђа, васпитно образовне дјелатности, организација међународних научних скупова, акција, кампања.
По свом статусу су неполитичка и невладина организација, а непрофитна по карактеру.
Никола Алексић, најакционији еколог данашњице, европског и свјетског нивоа, који има грађанску слушу, знање, храброст и моралити, да на Сјветски дан заштите животне средине 5. јуна ове године позову народ Србије на општеродни бунт у времену од најмање до дванаест часова (каква је симболика Да народ из колективно несвјесног говора?) ... на уништавање владе и увођење ванредног стања у Србији, као и образовање државног спаса уз формирање скорог народног суда и хапшење свих политичара, генерала и тајкуна у Сбији од 1990. до данас, као и расписивање Референдума ради одређивања будућности Србије.
Протести нису били насилног карактера нити су нарушили јавни ред и мир, пошто извршење првог и петог наведеног циља (уништавање владе и хапшење политичара, генерала и тајкуна у Србији) захтијева војску и полицију у складу с уставом и другим законским дужностима и овлашћењима.
Заиста, добромислено и праворјечиво, као порука обавештења о спасењу из колективно несвесног потопљеног народа Срба, као што смо рекли у документарном филму о потопљеној немањићкој светињи: ВАЉЕВСКА ГРАЧАНИЦА ЈЕ ПОТОПЉЕНА ВОДОМ, А СРБИЈА СТРАХОМ!
 
Пале, 28. 06. 2017.                                                            Недељко Жугић

 Питања:
1. Окупирани смо страним плаченицима и домаћим издајницима. Трују нас храном, пићем, запрашивањем из ваздуха, управљајем мозговима, намећу друге културе и вриједности, крађу нам духовност, руше нам светиње, скрнаве цркве и манастире, правимо нам геноцид нације са вакцинацијом, чиповањем и генетиком.
2. Уцјењују нас егзистенцијом и светом породицом. Хоће да униште здраву ћелију. Учитељи замењују хостесе и старатеље, а учитељи су криминалци. Од православља су направили православну масонерију.

3. Ово је колективна смрт народа, коме су поменули украли будућност?
Prije nego što vam predstavimo našeg sagovornika, koji bez govora na jeziku govori, kao da sluša samo uzbunu prirode u njegovim riječima i glasu, da prestavimo pokret na čijem čelu.
Ekološki pokret Novog Sada je formiran 21. aprila 1990. godine kao udruženje građana sa programom zaštite i unapređenja životne sredine i zaštite i afirmacije duhovnog nasljeđa, vaspitno obrazovne djelatnosti, organizacija međunarodnih naučnih skupova, akcija, kampanja.
Po svom statusu su nepolitička i nevladina organizacija, a neprofitna po karakteru.
Nikola Aleksić, najakcioniji ekolog današnjice, evropskog i svjetskog nivoa, koji ima građansku slušu, znanje, hrabrost i moraliti, da na Sjvetski dan zaštite životne sredine 5. juna ove godine pozovu narod Srbije na opšterodni bunt u vremenu od najmanje do dvanaest časova (kakva je simbolika Da narod iz kolektivno nesvjesnog govora?) ... na uništavanje vlade i uvođenje vanrednog stanja u Srbiji, kao i obrazovanje državnog spasa uz formiranje skorog narodnog suda i hapšenje svih političara, generala i tajkuna u Sbiji od 1990. do danas, kao i raspisivanje Referenduma radi određivanja budućnosti Srbije.
Protesti nisu bili nasilnog karaktera niti su narušili javni red i mir, pošto izvršenje prvog i petog navedenog cilja (uništavanje vlade i hapšenje političara, generala i tajkuna u Srbiji) zahtijeva vojsku i policiju u skladu s ustavom i drugim zakonskim dužnostima i ovlašćenjima.
Zaista, dobromisleno i pravorječivo, kao poruka obaveštenja o spasenju iz kolektivno nesvesnog potopljenog naroda Srba, kao što smo rekli u dokumentarnom filmu o potopljenoj nemanjićkoj svetinji: VALJEVSKA GRAČANICA JE POTOPLJENA VODOM, A SRBIJA STRAHOM!
 
Pale, 28. 06. 2017. Nedeljko Žugić
 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb